Diós perec

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 24 dkg liszt
  • 16 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 db tojás
  • 10 dkg dió
  • reszelt citromhéj
  • őrölt fahéj

mártogatáshoz

  • csokoládé

Elkészítés

A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a diót, a tojást, a lisztet és az őrölt fahéjat is beletéve tésztát gyúrunk, hideg helyen 1 órán át pihentetjük, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és alsó takaréklángon az előmelegített sütőben 6-8 percig világosra sütjük. A perecek egyik felét csokoládéba mártjuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.